.

På tal om något annat: Jag flyttar min flytt från Piteå till ett tidigare datum. 31:a juli lämnar jag Piteå för ett tag iallafall. Man vet ju aldrig om man skulle få för sig att återvända?

Tankar

Jag har alltid överskattat ordet farväl, alltid trott att det är större än det är. Jag levt i tankar om att ett "hejdå" alltid ska vara så...episkt, ja.. jag vet inte. Bartömningen var en sådan. Jag hade förväntat mig kramar, tårar och stora klumpar i magen. Men så blev ju inte fallet. Kårkvällen slutade som vanligt, vi blev hungriga och gick på Max. Sen hem och sova.

Även mitt farväl till kamrater som pyser i dagarna ( och förra veckan för den delen) blev väl sådär lågmält som jag inte alls förväntat mig. Det var mer: "Hejdå" och ett par nickningar. Inga: "Åh, hoppas vi kommer ses igen" eller "Fan va jag kommer sakna dig/er". Som sagt, jag överskattar alltid innebörden av ett farväl.

Men en sak kommer jag bära med mig för resten av livet: Den där sista blicken mot festande studenter på Kårhuset. En gemenskap som jag inte tillhör längre.

.

Vad finns att säga? Seminariet gick käpprätt åt helvete idag. Jag och Linda har högvis med kompletteringar att "ser fram emot". Hm. Kan knappast bli bättre...
Annars har dagen varit till belåtenhet. Vädret har varit hyfsat (med undantag för små regnskurar) så det blev lite häng på stan. Imorgon påbörjas plugghetsen med sista av uppsatsen. Vi ska prova en ny strategi: dela upp jobbet och pratas via msn. Kan bli hur bra som helst!

-

Och härmed utnämner jag Halebop till det företag med töntigast reklam på Spotify. Grattis!

Magiskt

Kvällen blev precis så magisk som jag hade föreställt mig. Jag låter det hela berättas i bilder:









Nu blir det säsongsavslutning av Legend of the Seeker och en kopp te

"23.05.09"

Sitter och nynnar på en random Kent låt och väntar på att Anders och Calle ska bli klara så vi kan kila till Emilia - Det blir andra fyllan denna helgen, känns som om det var längesen jag körde två dagar i rad.
Igår var jag och Calle på utflyttningsfest hos Fredrik. Det var gemytligt och lite sorgligt på samma gång. Fredrik flyttar söder ut 17:e juni. Hur ska jag klara mig utan "Figge" liksom?

Nåja, kvällen kommer (om jag får bestämma...hah!) magiskt på alla sätt och vis. Flipp och Emma kommer ju vara där. Bara det gör det hela värt.

Nu ska jag fixa det sista innan avgång.

Hääpåhee!

The Spirit

Jag kom nyss hem från filmkväll hos Calle. Vi såg "The Spirit" - en ganska töntig film baserad på serien med samma stil. Filmen genomsyrades av ett stilval liknande Sin City och ja.. den kändes väldigt ytlig med tunnt innehåll. Som popcornunderhållning dög den dock.

7/10


Hm

Jag har insett ett och annat. Blivit klokare. Funderat. Jag har kommit fram till att jag kastat bort 2 år av mitt liv. Tiden mellan april 2007 och januari 2009 känns..meningslös. Vad fick jag ut av det? Jag förlorade en vän som stod mig nära. Dessutom brände jag mer än hälften av min studietid. En tid som jag kunde använt att hitta ett förhållande där jag kunde känna mig uppskattad för vad jag gjorde. Ibland har tanken slagit mig: Varför blev jag ens ihop med henne?

Det senaste månaderna har jag blivit baktalad och smutskastad i bland annat bloggar. Och ärligt, jag är riktigt trött. Jag ska klargöra för jag vet att det är många som känner henne som läser min blogg:
Jag var inte den enda faktorn till att det tog slut. Och det känns trist att jag framstått som ett svin som gjort värre saker än varit otrogen.

Nåväl, imorn blir det träff hos Fredrik och på lördag är det "23.05.09"

Tjing!

Vart är vi påväg?



Möttes av denna "toppnyhet" Aftonbladet.se och har fått mig att reflektera över vad som egentligen har nyhetsvärde. Som de flesta som läser min blogg och som på något sätt är relaterade till mig så läser jag till journalist. Min dröm är att bli en reporter som rapporterar nyheter som berör, skapar debatt och som upprör folk. Jag vill bli en länk mellan svenska folket och omvärlden. Och ärligt, om detta är den typen av "nyheter" - artiklar som handlar om att Linda Rosing är gravid - som folk vill läsa, ja, då kanske jag skulle byta karriärinriktning. För detta är då inte vad jag vill syssla med.

Nåja, min mobil har krånglat något så djävulskt de senaste dagarna att jag funderat på att köpa en ny. Jag ska kolla vad staden har att erbjuda på fredag.

Och till sist: Välkommen syster till bloggsfären!

yay!

C-uppsatsen: Check!
Sommarjobb: Check!

Äntligen går det som jag vill!

Guy love


Fotokväll

Var ute och knäppte lite bilder med Calle. En bildserie och en bild med massor av oss. Jag bjussar här på sistnämnda. Bildserien dyker troligtvis upp under morgondagen. Annars finns den på min bilddagbok.

Eloge till Calle för den superba redigeringen:


Uppdatering

Det har varit mycket de senaste dagarna och tyvärr har bloggen fått stå i skymundan. Dock ska det bli ändring på det, jag lovar. Arbetet med examensarbetet fortskrider. Vi är sjukt nära målet nu, man kan nästa känna doften av frihet. Vi blir med väldigt stor sannorlikhet klara nu i nästa vecka.
I helgen blir det skoloffensiv med Calle - det ska betas av de sista restuppgifterna. Sen har jag drygt 3 veckor att disponera på precis ingenting!

Livet hade varit underbart om det inte hade varit för en sak. Min favoritserie har nu gått i graven. Jag såg det sista avsnittet av Scrubs nu. Hemskt. Har följt den kontinueligt sedan 2003...

Men livet går väl vidare

HIF i alla väder

Helsingborgs IF - Malmö FF = 1-0

Känn på den va!


Turn

Det är intressant hur musik och film kan vara så emotionellt omvälvande. Man får tankeställare. Man blir tilltalad. Man kan drömma sig bort.

En serie som påverkat mig oehört mycket och som fortfarande påverkar mig är Scrubs. Det är ofta jag känner igen mig i situationer. Scrubs är för övrigt den enda serien som kan få mitt humör att stiga/sjunka drastiskt.

Det är inte bara själva serien i sig utan även soundtracket som träffar rätt. Som denna:



I want to sing
To sing my song
I want to live in a world where I belong
I want to live
I will survive
And I believe that it wont be very long

Hemma igen

Nu har man alltså fört samtal med den pinglan som jag och Calle diskuterat detaljerat i cirka 2 ½ år. Det var intressant, roligt och....bisarrt?
Uppenbarligen kände hon till begreppet "räktjejen" och hade märkt hur pinsamt både jag och Calle tyckt det varit när vi köpt krubb på Subland....

Nåja, det var en trevlig kväll. Tog två öl och spanade in allt hett i kjoltyg. Bra kväll, hade man bara vatt full så hade det varit ännu bättre. Nu ska jag kasta in en påse micropop för att komma på andra tankar (tankar utan sexuella intentioner...).

Hepp!

Sammanfattning

Med Ranjis utröstning så är Skåne helt ur bilden. Christian åkte ut som jag trodde - tidigare än jag trodde. I Robinson kan allt hända. Någon som vet varför Rafael vakade över örådet?

Nu blir det att vänta på att Calle ska avsluta sitt samtal.

Hm

Kvällen får en oväntad vändning. Efter Robinson blir det utgång med Calle - inget supande, bara lite häng nere vid Statt.
Annars har dagen varit gemytlig - gott väder och bra humör.

Nu ska jag snurra in på Facebook och kolla min bilddagbok innan reklampausen är över. Undrar vem som åker ut ikväll? Jag tippar på Christian på grund av hans patetiska utspel.

Fixar lite

Bloggen kommer under de närmaste dagarna få sig en renovering. Jag kommer bland annat byta typsnitt, bakgrund, färger och lite annat smått och gott. En header kom upp idag. Keep in touch!

RSS 2.0