.

Jag är inne i en period där gammal hederlig rock dominerar playlisten. Det är nice att få uppleva lite av "the good old times". Spotify är verkligen 2000-talets bästa grej.
Jag menar, hur bra är inte det här liksom:



Annars så går det ganska bra nu. Visserligen fick vi IG på seminariet men det klirrar vi i augusti. Flyttstädningen är inne i sin sista fas och kommer bli klar i god tid. Sen börjar jag jobba på måndag, hur nice är inte det?

R.I.P

En av vår tids största musikaliska ikoner Michael Jackson har avlidit. Han blev 50 år.
Han musik var inget som jag direkt gillade men han förtjänar ändå respekt. Det är tragiskt när människor dör så unga.

Vila i frid

.

Jag har inte varit så aktiv här men oroa er inte. Bloggen kommer inte dö. Jag kommer uppdatera den såfort jag hinner. Mitt liv är ganska fullt just nu. Men tills nästa gång:




Wey!

Det gar varit en händelserik dag. Jag har skickat in sista uppgifterna, haft sista Kårfikan med Fredrik, sett ut sista avsnittet av säsong 4 av Desperate Housewives och om några timmar är det dags för examen och avslutning. Sen är jag fri!

25 dagar kvar

.

Bäckgatan vaggas åter in i muller och dån. Linbäcks har bestämt sig att förpesta vår sista tid med att asfaltera och det låter värre än fan. Jag är nyduschad och funderar på att äta en banan innan jag drar till stan..hm...

Sömnlös

Blää, jag är sömnlös. Det var likadant igår, kan verkligen inte somna i denna värmen. Känns som om jag kommer sluta som en våt fläck på golvet. hm.
Imorgon börjar min sista vecka som student på LTU. Det känns både skönt och samtidigt jobbigt. Dock tänker jag spara allt mitt gnäll om det till en blogg i slutet av juli då jag på riktigt packar mina saker och drar härifrån.

Jag har under de senaste dagarna funderat mycket på framtiden. Som den ser ut nu så blir det Vittsjö ett par månader. Förhoppningsvis får jag ett jobb inne i Hässleholm eller i omnejd så att jag så snabbt som möjligt kan flytta till eget. Jag har sån ångest över att behöva flytta hem igen, jag vill liksom inte snylta.

Kan Göteborg vara något att satsa på? En ny stad, nytt folk, nya fokuspunkter. Helst av allt så skulle jag vilja sticka från Sverige på obestämd tid. Avsluta mitt Facebook-konto, ta bort min bilddagbok, stänga ned min msn och bara ha kvar bloggen. Det hade varit skönt att avsluta allt detta, koppla bort skiten helt. Bloggen vill jag bara ha kvar så att jag kan delge alla med mina kloka tankar och djupa filosofiska funderingar. Haha, nä skämt å sido, men det hade verkligen varit skönt att bara kunna bli nådd via mobilen. En tankeställare kanske?

RSS 2.0